برنامه ملی مشترک طرح راهبردی ارتقا سلامت 8 محصول کشاورزی (سیب زمینی و پیاز) استان کرمانشاه،

طبق مصوبه شماره6، پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی: "به منظور کاهش میزان آلاینده ها و باقیمانده سموم و آفت کش ها در محصولات کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی موظف است با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسبت به اجرای طرح راهبردی »ارتقا سلامت۸ محصول کشاورزی« به عنوان برنامه ملی مشترک طی یک دوره چهار ساله اقدام نموده و گزارش پیشرفت آن را هر سه ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ارائه نماید.

بدین منظور با هدایت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با مسئولیت اداره کل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه کمیته راهبردی ستادی و گروه های کار ( کمیته فنی و گروه اجرایی) چهارگانه  و یک کمیته مدیریت پیگیری گزارش تخلفات مربوطه جهت ارتقا سلامت دو محصول سیب زمینی ( با حدود 6000 هکتار سطح زیر کشت) و پیاز (با حدود 3000 هکتار سطح زیر کشت) با مشارکت اعضا مربوطه، تشکیل و برنامه اجرایی( برش یک ساله) سال زراعی 1400-1399 تدوین گردید.