اولین جلسه کمیته دیده بانی سلامت در سال جاری

اولین جلسه کمیته دیده بانی سلامت در سال جاری راس ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 1402/09/19 در سالن جلسات مرکز مطالعات توسعه اجتماعی سلامت EDC دانشگاه علوم پزشکی به ریاست آقای دکتر حاتمی از معاونت آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دبیری دکتر حسین بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و با حضور اعضاء محترم تشکیل گردید.

ابتدا آقای دکتر بیگلری ضمن خیر مقدم به حضار و ارائه مقدمه، با توجه به تقارن زمانی طرح پویش ملی پیشگیری از دیابت و فشارخون بالا با جلسه کمیته دیده بانی سلامت و اهمیت رصد شاخص ها در احصاء نیمرخ سلامت، مخصوصا لزوم توجه و حساس سازی در خصوص دیابت و فشارخون بالا و پیشگیری از بروز عوارض دیررس قلبی عروقی، کلیوی، چشمی و ... این بیماری ها توضیحات لازم را ارائه نمود. آقای دکتر رضایی ضمن مروری بر اهداف کمیته، مطالبات مورد نیاز جهت طراحی مداخلات لازم برای تشکیل و تکمیل داشبورد سلامت استان را مطرح نمودند ایشان در ادامه ضمن شرح کامل اهداف کمیته دیده بانی واهداف نظام نامه همه جانبه سلامت به بیان نقش موثر سایر ادارات وسازمان ها  در اجرایی نمودن شعار همیشگی اولویت پیشگیری در درمان پرداختند همچنین به بیان اهداف اجرای طرح تهیه داشبورد مدیریتی پرداخته وآن رابعنوان اقدامی موثر درجهت دستیابی سریع به وضعیت شاخص های سلامت موجود در استان و مقایسه آنها با هدف مورد انتظار و وضعیتهای موجود،گذشته وآینده سلامت جهت برنامه ریزی صحیح بمنظور پیشبرد این برنامه ها اشاره نمودند . و در ادامه خانم دکتر خسروی سرپرست رصدخانه سلامت دانشگاه دموی اولیه طراحی داشبورد سلامت استان را نمایش داده و در خصوص لزوم همکاری سازمان های مرتبط جهت ارائه آمار و دیتای خام و خودداری از ارسال آمار کلی و درصدی جهت تکمیل داشبورد سلامت توضیحاتی ارائه نمودند. همچنین آقای دکتر سمیعی مواردی در خصوص پاسخگویی سازمان ها در خصوص آمار درخواستی بیان کردند. در خاتمه آقای دکتر حاتمی با اشاره به مشکلات موجود و لزوم پاسخگویی و همکاری کلیه سازمانها و ادارات مرتبط جهت تکمیل داشبورد سلامت استان به جمعبندی موارد مطروحه پرداخت و پس از اظهار نظر حضار محترم در پایان موارد ذیل مورد تائید و توافق اعضاء قرار گرفت و جلسه با ذکر صلوات پایان یافت./.