مصاحبه رادیویی زنده بایدها ونبایدها ی مراقبت از سلامت در سفر اربعین

در راستای هم افزایی اقدامات همه جانبه جهت حفظ هر چه بیشتر سلامت آحاد جامعه در ایام اربعین حسینی، در برنامه رادیویی زنده راه تندرستی از سوی صدای کرمانشاه با جناب آقای دکتر حسین بیگلری رئیس دبیر خانه کار گروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی دانشگاه مصاحبه مبسوطی با عنوان بایدها ونباید های مراقبت از سلامت  در سفر اربعین بعمل آمد ،در این مصاحبه ایشان ضمن تأکید برتوجه ویژه به مراقبت از گروههای آسیب پذیر جامعه (سالمندان، کودکان، زنان باردار و افراد مبتلا به بیماریهای زمینه ای  مانند دیابت، آسم، بیماریهای قلبی عروقی و فشارخون بالا و ... ) به رعایت دقیق نکات بهداشتی جهت جلوگیری از ابتلاء به بیماریهای احتمالی، همراه داشتن داروهای مصرفی تجویزشده توسط پزشک و خودداری از مصرف خود سرانه داروها، آگاهی از علائم بالینی بیماریهای محتمل، ضرورت توجه به تاریخ انقضاء و اعتبار محصولات غذایی و دقت به درج آرم سیب سلامت سازمان غذا و دارو، مصرف مواد غذایی در اولین فرصت بعد از طبخ، اطمینان از نوشیدن آب آشامیدنی سالم و یخ بهداشتی، توصیه وآموزش های لازم را ارائه داده همچنین یاد آور شدند با توجه به اینکه شاهد بروز مواردی از بیماری کرونا وسایر عفونت های تنفسی هستیم لازم است بیماران مبتلا با  استفاده از ماسک مناسب در مکان های با تجمع زیاد و سربسته و یا فضاهای آلوده با ریز گردها در طول مسیر از بروز بیماریهای تنفسی پیشگیری نمایند. ایشان در طی این مصاحبه به سولات پیامکی و تلفنی که همچون برنامه های قبلی از سوی مخاطیبن این برنامه مطرح شد پاسخ مناسب ارائه دادند.