اخبار

جلسه بین بخشی کمیته راهبردی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد

جلسه بین بخشی کمیته راهبردی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی استان کرمانشاه برگزار شد

 

 

   اولین جلسه بین بخشی کمیته راهبردی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی استان در سال 1401  جهت  تعیین سازوکار تامین مالی برای اجرای برنامه مذکور و تدوین برنامه زمان بندی و اقدام سه شنبه 29 آذر ماه برگزار شد.

این نشست در راستای عملیاتی نمودن طرح راهبردی کشوری ارتقای سلامت محصولات کشاورزی هدف استان  کرمانشاه سالم سازی تولید محصول سیب زمینی و پیاز در 30% از اراضی زیر کشت استان برگزار شد.

در این نشست مقرر شد سازمانهای ذیربط بر اساس وظایف سازمانی اداری برنامه زمانبندی و اقدام شامل آموزش  ، اطلاع رسانی ، پایش ونظارت بر مصرف سموم آفت کش ها و کودهای شیمیایی و ،آبیاری مزارع و سنجش آلایندگی آب خاک و محصول  از نظر وجود میزان استاندارد فلزات سنگین ضمن برآورد  میزان بودجه لازم در سال زارعی جاری جهت اجرای برنامه ها ی راهبردی ارتقای کیفیت سلامت محصولات کشاورزی هدف استان کرمانشاه را تدوین و به دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و سازمان جهاد کشاورزی ارسال نمایند.

 

 

 

۳۰ آذر ۱۴۰۱ ۱۲:۰۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید