کمیته درون بخشی سلامت سالمندان پرخطر استان کرمانشاه در کار گروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزارشد

کمیته سلامت سالمندان پرخطر استان و شهرستان های تابعه با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه روز یکشنبه بیستم آذر ماه در کارگروه سلامت وامنیت غذایی  برگزار شد.

در این نشست مقرر شد چالش های سالمندان پرخطر و بسیار پرخطر به تفکیک شهرستان مطابق گزارش معاونت بهداشتی احصاء و به معاونت امور درمان و دبیرخانه ساغ ارسال و

همچنین پایش اجرایی برنامه سلامت سالمندان پرخطر استان از طریق مکاتبات پیگیری و پایش برنامه از دستگاه های عضو کمیته و ذینقشان بصورت مستمر انجام گیرد.

مکاتبه ای در خصوص حدود انتظارات، تقسیم کار و نقش دستگاه های عضو کمیته سلامت سالمندان پرخطر بر اساس سند سلامت سالمندان استان با امضای ریاست محترم دانشگاه تنظیم و جهت اقدام به کلیه دستگاه های ذینقش ارسال گردد.