نشست کمیته صیانت از حقوق مردم به همت کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه برگزار شد

نشست کمیته صیانت از حقوق مردم به همت کارگروه سلامت وامنیت  غذایی دانشگاه  برگزار شد

نشست کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت وامنیت غذایی استان کرمانشاه پانزدهم آذر ماه سالجاری توسط کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه در سالن مرکز توسعه و مطالعات دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این جلسه که با موضوع پیشگیری از عوارض سوء مصرف داروهای نیروزا و مکملهای ورزشی و منع تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت پیرو مصوبات قانونی و منشور حقوق شهروندی تشکیل شد مصوب گردید کمیته فنی پیشگیری از سوء مصرف مکمل های ورزشی با ریاست سازمان ورزش وجوانان و مشارکت سایر اعضاء مرتبط (نمایندگان محترم دادستانی ، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نیروی انتظامی، صدا وسیما ، معاونت غذا ودارو،، معاونت بهداشتی ، دانشکده تغذیه و...) هر دو ماه یکبار با دستور کار تهیه محتوای آموزشی مرتبط برای رسانه ها ، بازخوانی اسناد موجود و به روز رسانی مقررات جاری  تشکیل شود .

همچنین مقرر گردید درمورد استقرار سند بیماریهای غیر واگیرو جهت فرهنگ سازی و تعیین نیازهای آموزشی، شناسایی کلیه ذینقشان وذینفعان در زمینه تغذیه سالم ، سبک زندگی سالم و توسعه وارتقاء فعالیت بدنی                       جلسات درون وبرون بخشی تشکیل وعملیاتی گردد.

در ادامه این جلسه مقرر شد  در زمینه های پژوهشی، سازمان ورزش و جوانان با هماهنگی مرکز تحقیقات و توسعه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت  با همکاری معاونت غذا ودارو و  نماینده محترم سازمان ورزش و جوانان                  اقدامات، هماهنگی و پیگیری لازم را انجام نمایند.

همچنین اطلاع رسانی دقیق به تمام باشگاههای ورزشی توسط سازمان ورزش وجوانان در خصوص وجود کلینیکهای مشاوره تغذیه با تعرفه های دولتی (کلینیک فتاحی و کلینیک مهدیه ) دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه                   صورت گیرد.

در خاتمه  مقرر گردید سازمان ورزش و جوانان نسبت به اطلاع رسانی در باشگاههای ورزشی در خصوص تهیه مکملهای مجاز ورزشی صرفا از طریق داروخانه ها با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه اقدام نمایند و سازمان               ورزش و جوانان تمهیداتی را فراهم وپیگیری کند تا امکان برگزاری دوره های آموزشی علاوه بر گروه مربیان به ورزشکاران هم برای کسب توانمندی های پیشگیری از سوء مصرف داروهای نیروزا و مکمل های ورزشی، آموزش                    مدون ( امتیازی) گسترش یابد.