جلسه کمیته دیده بانی سلامت استان کرمانشاه برگزارشد

جلسه کمیته دیده بانی سلامت استان کرمانشاه هجدهم اسفندماه سالجاری در سالن جلسات سازمان مدیریت برنامه ریزی استان به ریاست مهندس جواد مصطفایی معاون آمار و اطلاعات مدیریت برنامه ریزی

و با دبیری دکتر حسین بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان و با مشارکت اعضا تشکیل شد.

در این نشست مهندس مصطفی  توضیحاتی در خصوص نقش آمار در تصمیم گیری های سازمانی و اهمیت کمیته دیده‌بانی سلامت ارائه نمودند.

سپس دکتر بیگلری در خصوص نقش کمیته دیده‌بانی سلامت و لزوم همکاری و تعامل سازمان های مرتبط جهت احصاء شاخص‌های مربوط مطالبی بیان نمود در ادامه دکتر سعید سمیعی رئیس اداره توسعه

پایدارسلامت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذائی توضیحات مبسوطی در خصوص شیوه نامه استقرار کمیته دیده بانی و ۱۶۸ شاخص مرتبط و سازمان های مربوطه مطالبی ارائه دادند.

در پایان مقرر گردید کلیه سازمانهای عضویت در کمیته دیده بانی وی به صورت مرتب در جلسات حضور داشته باشند و نسبت به ارائه و به روزرسانی آمارهای مربوط به اقدامات لازم را به عمل آورد.