جلسه آموزشی سوء مصرف مکمل های ورزشی و داروهای نیروزا برگزار شد

جلسه آموزشی پیشگیری از سوء مصرف مکمل های ورزشی و داروهای نیروزا  توسط دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هفدهم آذرماه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد .

در این کارگاه دکتر حسین بیگلری رییس دبیرخانه و مدرس کارگاه کارگروه بر اثرات مخرب استفاده از داروهای نیروزا در بین جوانان و به خصوص بر ورزشکاران اشاره داشت.

وی از عوارض این داروها پرخاشگری ، نزاع و مزاحمت های خیابانی و آسیبهای اجتماعی را عنوان کرد.

همچنین افزود بیماریهای قلبی - عروقی ، آسیبهای مغزی ، بیماریهای کلیوی و کبدی ،موارد فوت زیر 40 سال یا معلولیتهای مادام العمر ، فشار خون بالا و نازایی از دیگر موارد مضرات استفاده از این داروها می باشد.

دکتر بیگلری گفت : در سالن های آرایش زنانه معمولا این مکملها را  تحت عنوان داروهای لاغری عرضه می گردد که متاسفانه گاها با استقبال نیز روبرو می شود اما مصرف این مکملها در بانوان عوارض متعددی از جمله نازایی و رشد موهای زاید را در پی خواهد داشت .

وی درخاتمه عنوان کرد لازم است در جهت افزایش  سواد سلامت مکررا مضرات این داروها یادآوری شوذ چرا که در این خصوص اطلاع رسانی کافی در راستای آگاهی  بخشی  جوانان صورت نگرفته است.