​سومین جلسه ویدئو کنفرانس کشوری دبیرخانه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی برگزار شد​​​

سومین جلسه ویدئو کنفرانس توسط دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور دکتر علی دل پیشه رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور امروز یکشنبه بیست و یکم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در استان کرمانشاه این نشست با حضور دکتر حسین بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ، دکتر مولاداد حسینی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان و دکتر رضایی رییس اداره تامین و ارتقای سلامت برگزار شد.

دستور کار این نشست اقدامات اجرایی دستگاه های استانی و شهرستانی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا، اقدامات اجرایی دبیرخانه ساغ برای آگاه سازی جامعه، استفاده از کلیه ظرفیت ها، تعامل و همکاری بخش‌های دولتی و نهادهای خصوصی ، تسهیلگری در اثربخشی هر چه بیشتر سرمایه های اجتماعی در راستای صیانت و ارتقای حوزه سلامت، همکاری با معاونت های تخصصی از جمله معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه و همکاری با استانداری و فرمانداری ها بود.

هم‌رسانی در تجربه ها و دستاوردهای استان ها در پیشگیری از کرونا ویروس در هر استان از اهداف این نشست عنوان شد.

همچنین مقرر گردید همکاری های بین بخشی به صورت گسترده تر در دستور کار دبیرخانه کار گروه سلامت و امنیت غذایی قرار گیرد.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۴۵