برگزاری کارگاه آموزشی مقابله با بیماری کرونا ویروس جهت فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی استان کرمانشاه

با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس در سطح جهان ومنطقه واقدامات پیشگیری از ورود آن به کشور دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با همکاری فرماندهی مرزبانی استان کرمانشاه  اقدام به برگرازی کلاس آموزشی با موضوع کرونا ویروس نموده است .

موارد ابتلاء به این ویروس تاکنون در چندین کشور مشاهده شده، اما اکثر موارد ابتلا در کشور چین بوده است. در هر کشوری نظام مراقبت بیماری‌های آن کشور در جهت کنترل این بیماری اقدام می‌کنند. اقداماتی که براساس پروتکل علمی برخورد با طغیان‌ها، اپیدمی‌ها و پاندمی‌ها انجام می‌شود.

یادآور می شود پیشگیری از کرونا ویروس جدید همانند بسیاری از بیماری‌های ویروسی مجاری تنفسی بسیار ساده و شامل شستشوی مکرر دست و صورت با شوینده‌های مناسب، عدم تماس نزدیک با افراد دارای علائم شبه آنفلوآنزا، پرهیز از مصافحه و روبوسی نمودن است.