نشست هماهنگی در خصوص مصرف داروهای نیروزا و مکمل ها وعوارض آنها برگزارشد

توسط دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی استان نشست هماهنگی در خصوص مصرف داروهای نیروزا و مکمل ها وعوارض آنها در تاریخ پانزدهم مهر ماه 98 در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار کرد.

در این نشست  با حضور نمایندگان  معاونت ها، دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی ، تعدادی از اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه و اداره تربیت بدنی وبه دنبال  تصمیمات متخذه در دومین جلسه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی استان برگزار شد .

پیرو بند دوازدهم سند ملی تغذیه وامنیت غذایی کشور وبا عنایت به بند هفتم  مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با همکاری ادارات وسازمانهای مرتبط ( برون بخشی ودرون بخشی  ) در خصوص ساماندهی مصرف داروهای نیروزا و دوپینگی  هم چنین  مکمل های مجاز وغیر مجاز ورزشی و پیشگیری از عوارض آنها بر سلامت  مقررگردید اقدامات لازم صورت گیرد.

پس ازبحث وتبادل نظر در جلسه مذکور مقرر شد توسعه سامانه اطلاعاتی مشارکتی و منسجم به منظور تحقیق و پژوهش در این مقوله در سطح استان به عنوان یک اولویت در نظر گرفته شود.

سیستمی جهت ثبت گزارش دهی و بکارگیری نظام مراقبت و رصد موارد سوئ مصرف طراحی گردد.

آگاهی و اطلاع رسانی و حساس سازی جامعه ، فرد و خانواده با ارائه آموزشهای پیشگیری همزمان تقویت گردد.

تقویت سیستم نظارتی و ارتقای همکاری بین بخشی در صدر امور قرار گرفته و به دستور  هیئت رئیسه دانشگاه، متولی اجرایی برنامه فوق ازبین معاونتهای دانشگاه تعیین گردد.