برپایی چادر جمع آوری کمکهای غیر نقدی جهت هم وطنان سیل زده استان لرستان با همکاری سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت

برپایی چادر جمع آوری کمکهای غیر نقدی جهت هم وطنان سیل زده استان لرستان  با همکاری سازمانهای مردم نهاد  حوزه سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی مدیریت مشارکتهای مردمی معاونت اجتماعی  دانشگاه اقدام به تشکیل نشست هم اندیشی  وبرنامه ریزی  با حضور نمایندگان سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت  به منظور تامین بخشی از ضروری ترین نیازهای اولیه معیشتی هموطنان سیل زده استان لرستان نمود.

از مهمترین اهداف این جلسه نیازسنجی ، برنامه ریزی ، ساماندهی ، هدایت واستفاده از ظرفیت حداکثری سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت جهت تهیه وتامین اقلام مورد نیاز مردم در مناطق سیل زده استان لرستان عنوان گردید.

رویارویی با آثار تخریبی وآسیبهای بلایای طبیعی در چنین سطح وسیعی عزم ملی ومشارکت همه جانبه کلیه اقشار جامعه می باشد.در همین راستا چادر جمع آوری کمکهای غیر نقدی با همکاری ومشارکت سمن های حوزه سلامت  در محل ورودی اداره معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مستقر گردید.